domingo, 5 de enero de 2014

Aplicació recomanada: “Kids Preschool”


Avui us proposem una eina per tauletes i dispositius mòbils per a infants de entre 2 i 4 anys que destaquem pels seus punts forts: “Kids Preschool”. Als infants els encanta fer puzles i jugar a encaixar peces, amb aquesta aplicació podran fer més de 100 puzles! Podran exercitar la ment a la vegada que potencien la psicomotricitat fina! 

Amb aquesta aplicació els nens hauran d’identificar la formes corresponent de cada peça per poder encaixar-les. El contingut és de tipus procedimental, ja que treballa la construcció de puzles, però destaca per potenciar capacitats com el raonament, a partir d’observar les diverses forma de les peces i saber-les encaixar. També permet que l’infant vagi adquirint més domini de les seves extremitats al treballar el moviment i la coordinació, a partir de passar el dit per sobre la pantalla treballen la psicomotricitat fina.  

També volem destacar que és una eina que permet treballar els colors, ja que cada peça és d’un color diferent, i conceptes sobre diverses temàtiques, doncs cada puzle pertany a una temàtica determinada: animals, aliments, transports... Altres aspectes didàctics que trobem són: la utilització de suport auditiu, l’aparició de la imatge ja formada i el nom del objecte com a reforç positiu, i que la complexitat de les activitats va en augment, per tant, el nen anirà desenvolupant les capacitats de forma progressiva.

Podeu descarregar l'aplicació en el següent enllaç: “Kids Preschool”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario