lunes, 6 de enero de 2014

A la recerca de recursos multimèdia a la xarxa!


Avui us proposem una sèrie de pàgines web que podeu utilitzar per complementar la nostra tasca docent, ja que és molt important i beneficiós que l’infant aprengui tant a casa com a l’escola. Les activitats de les webs que citem a continuació potencien la interacció entre el nen o nena amb el contingut didàctic a aprendre, i és molt motivador, s’aprèn mitjançant jocs i activitats molt visuals.
  • Edu365.cat: aquesta web, molt coneguda tant per pares com per docents, té infinitat de jocs didàctics. Aquest espai virtual va ser creat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per penjar projectes educatius adreçats a les diferents etapes educatives. Les activitats adreçades a infantil estan enfocades a treballar diferents continguts del currículum d’Educació Infantil mitjançant el joc.
  • ZonaCLIC: en aquesta web trobareu un munt de projectes creats amb el programa JClic, programa del que ja hem parlat en un altre comentari anteriorment. (Veure post Jclic). Totes les activitats dissenyades amb aquest programa són molt didàctiques i adients per treballar amb els infants.
  • Pipoclub.com: és una altre web que recopila activitats i jocs educatius per aprendre jugant a través d’estar connectat a Internet. En aquesta web també torbareu software, CDs, entre d'altres recursos; perquè els infants aprenguin matemàtiques, llengua, angles, etc. A part, també disposa d’un apartat dirigit a les escoles per descarregar material interactiu per treballar a l’aula.
Els infants d’avui en dia són natius digitals i saben utilitzar tota mena d’aparells electrònics. Per tant, és important que tant pares com mestres fomentem l’educació mitjançant les TIC i els recursos multimèdia, per guanyar terreny en el camp de la tecnologia i fer-lo més educatiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario